Kaffekompaniet är en del av belgiska kafferosteriet Miko Coffee som startade 1801 i Turnhout och är representerade i stora delar av världen. Läs mer på www.mikocoffee.com. Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige. Huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.

Kaffekompaniet är ett rosteri med specialitet ”bättre kaffe på jobbet”. Vi älskar att #TalaOmGottKaffe! Vi hyr ut och säljer kaffe- & vattenautomater och bryggare samt levererar kaffe och tillbehör med högsta service och leveranssäkerhet.

Kaffekompaniet väljer att aktivt arbeta med miljö och CSR. Moderbolaget kafferosteriet MIKO har BRC certifiering. Kaffekompaniet har kollektivavtal och arbetar aktivt med klimatkompensering via vårt Fairtradekoncept PURO där en del av intäkterna bl a går till att plantera regnskog i kaffeproducerande länder. Mycket intressant och rolig läsning på www.purocoffee.se .

Meet The Team

Vår styrka är vår personal! Här är teamet som gör det lilla extra för att ditt kaffe på jobbet ska bli något att minnas och längta...