Har du ett tekniskt intresse och gillar att skruva? Är du serviceminded och tycker om kaffe? Då är detta rätt arbetsplats för dig!

Kaffekompaniet är en del av det belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Men framför allt ser vi till att deras kafferast blir komplett och något att längta efter(till), för vårt motto är “Kaffe ska smaka gott”! Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.

Om rollen

Vi förstärker nu teamet med en verkstadstekniker som ska felsöka, underhålla samt serva vatten- och kaffeautomater från vår verkstad. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet men att du är tekniskt intresserad och älskar kaffe är en förutsättning. För oss är din inställning till jobbet det viktigaste. Vi jobbar som ett lag och du blir en viktig kugge i vår resa att vara den självklara kaffeleverantören för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Felsöka, underhålla och serva kaffe- och vattenmaskiner. Kalibrera ny kaffeutrustning. Hantera beställningar och inleveranser av reservdelar samt maskiner.

Din profil

Du älskar kaffe! Du har ett tekniskt intresse och gillar att skruva, du har antingen gjort det som hobby eller har relevant utbildning. Erfarenhet av felsökning är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv, prestigelös och en lagspelare. Du är noggrann och klarar av att hantera snabbt förändrade förutsättningar. Vidare är du serviceminded med ett genuint intresse för teknik. Om det låter spännande är du välkommen att skicka in en ansökan!

Övrigt

Startdatum: Oktober eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Mån-fre 07:00-15:30

Plats: Datavägen 20, 436 32 Askim

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Är det dig vi beskriver? Ta då möjlighet och sök! Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jobb@kaffekompaniet.se och vi intervjuar löpande med ambition att tjänsten skall vara tillsatt i oktober.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Malin Lundin, HR Business Partner på malin.lundin@kaffekompaniet.se

Välkommen med din ansökan!