Om rollen:
Som Säljare på Kaffekompaniet kommer du ha en spännande vardag och kommer jobba med kaffe i världsklass. Du får möjlighet att göra skillnad ute hos dina kunder, gott kaffe är lika med nöjd personal helt enkelt!

Successivt bygger du upp din egen kundbas i kombination med befintliga kunder, där du får arbeta med spännande och intressanta bolag som värdesätter att ha gott kaffe på jobbet. Till stor del bearbetar du nya kunder via telefon, mail, LinkedIn eller besök. Du har möjlighet att bjuda in dina kunder till Kaffekompaniets mysiga rosteri där du bjuder på en smakupplevelse för att hitta rätt kaffe för just den unika kunden.

Förutom att hjälpa kunden att hitta och välja rätt sorts kaffe, ansvarar du även för att kunden ska hitta rätt kaffemaskin som passar efter kundens behov. Du kommer att ingå i ett dedikerat säljteam där glädje, passion och stolthet för ditt arbete samt produkten präglar varje dag. Du blir en nyckelspelare i bolagets fortsatta framgång.

Du behöver ha B-körkort och vi erbjuder tjänstebil eller tillgång till poolbil.

Om dig:
Denna roll passar dig som tycker det är tillfredställande att göra skillnad och som finner glädje i att göra människors tillvaro på jobbet ännu trevligare.

Du ska ha viljan och drivet att våga utmana dig varje dag och du får gärna ha ett intresse för mat och dryck då vi tror att det är viktigt i din roll. Vi ser även gärna att du har ett eget intresse för kaffe och förstår dig på val av kaffesorter.

För dig är glaset alltid halvfullt, inget är omöjligt. För att lyckas i tjänsten har du sedan tidigare erfarenhet av B2B försäljning och du behöver tycka om kaffe!

Vi erbjuder:
På Kaffekompaniet blir du väl omhändertagen och gemenskapen är otroligt viktig för oss. Frukost en gång i månaden, fredagspopcorn, glass hela sommaren, härliga kollegor, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme är några exempel på detta. Utöver det finns det möjligheter att utvecklas inom din roll som säljare, genom mer komplexa konton och utbildningsinsatser. Självklart får du en gedigen introduktion, fast lön och möjlighet till en bra bonus. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Din ansökan:
Är det dig vi beskriver? Ta då möjlighet och sök!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Malin Lundin, HR Business Partner på malin.lundin@kaffekompaniet.se

Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jobb@kaffekompaniet.se och vi intervjuar löpande med ambition att tjänsten skall vara tillsatt i aug/sept.