Vårt mål på Kaffekompaniet är att göra allas jobbdag bättre. Med färskt kaffe och fläckfri service kan våra kunder luta sig tillbaka och njuta av arbetsdagen lite mer. Kaffekompaniet jobbar ständigt med att säkerställa en stabil och professionell kaffelösning ute på arbetsplatserna och vi vill ge en jämn kvalitet och gott kaffe.

Vi söker nu efter en noggrann och driven servicetekniker på 50% med stort engagemang för våra kunder och arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av kaffeautomater eller liknande teknisk kompetens. Du är ansvarsfull och har en positiv attityd som sprider sig till både kollegor och kunder. Vi är stolta över vår kunskap och alltid sugna på mer. Som vår servicetekniker ser du till att våra kunder får bästa möjliga service. Det är krav på B-körkort och ett måste är att du dricker kaffe!

Arbetsuppgifterna består av teknisk service hos våra befintliga kunder. Du levererar varor, genomför service på kaffe- samt vattenmaskiner, justerar smakinställningar, felsöker, felavhjälper, installerar samt genomför förbättringsåtgärder hos våra kunder.

Tjänsten är på halvtid och önskas tillsättas omgående. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-12.00

Är det dig vi letar efter? Välkommen in med dig ansökan!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Sjöberg på 042-27 08 00.

Kaffekompaniet är en del av det belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning.