Om 25 år så tror forskarna att haven kommer att bestå av mer plast än fisk i vikt.

En oroväckande tanke för oss på Smiling Faces och Kaffekompaniet som ständigt försöker förbättra och rädda världen genom våra hållbara val i verksamheterna

berättar Robin Carlsson, försäljningschef.

Därför är vi extremt stolta över vårt samarbete med @Aqaublu där vi blir först i Sverige att presentera denna revolutionerande vattenmaskin som erbjuder både stilla och kolsyrat vatten men även smaksatt och vitaminberikat. Vi ser maskinen som ett komplement till kontor som erbjuder vitamin och funktionsdrycker, läsk och vatten i brukar eller flaskor.

Med Aquablu har du möjlighet att skapa din favoritdryck med 39 olika valmöjligheter.

Att skapa välmående arbetsplatser ligger oss varmt om hjärtat och denna maskin passar perfekt in i våra kundgrupper, den kommer skapa ett stort värde ute på arbetsplatserna. Genom Aquablu så kommer vi kunna erbjuda supergoda dryckesalternativ som bidrar till att kollegorna håller sig alerta och friska under arbetsdagen. Studier visar även att om man är duktig på att dricka vatten under arbetsdagen så ökar man sin produktivitet med 14% kontra den som inte dricker. Aquablu kommer med sina goda smaker hjälpa flertalet människor som idag har svårt att få i sig rätt mängd vatten men även den som kanske behöver få i sig ännu mer vitaminer dagligen.

En välmående arbetsplats är en bra arbetsplats!

Genom att erbjuda en Aquablu på sin arbetsplats så främjar man inte bara välmående hos sina kollegor, man tänker även på miljön.  Genom att minska på plastflaskor och burkar slipper transportera vatten, läsk och vitamindryck över hela sverige.

Varje dag så slängs det plastflaskor i naturen som totalt sätt skulle motsvara Eiffel Tornet i höjd.

Aqaublu och vår mission är att rädda 1.000.0000.000 plastflaskor tillsammans fram till 2030! Med er egen Aquablu på kontoret kommer ni enkelt se på skärmen hur mycket ni som företag är med och bidrar!

Hör av dig till någon av våra säljare så introducerar dom dig till en miljövänligare och hälsosammare arbetsplats!