Vår vision är att göra de bra arbetsplatserna bättre genom godare kaffe. I vårt hemmarosteri förvandlas stora säckar råkaffe till goda cappuccinos och eftersom vi är kaffeälskare ut i fingerspetsarna har vi självklart tagit fram en egen blandning. Vårt hemmarostade kaffe Älvafika är en hyllning till Göteborg och svenskarnas allra heligaste stund på dagen. Framförallt är det ett riktigt, riktigt gott kaffe.
Till kaffe & annat varmt

Det lilla extra för kunden

Vill du komma bort från kontoret en stund och dricka godare kaffe än vanligt? Eller vill du göra det lilla extra för kunden? Boka ditt nästa möte i vårt hemmarosteri, skapa ett event med koppning eller bjud in till afterwork med egen barista. Hos oss är du varmt välkommen, spontant eller planerat, vilken vardag som helst mellan 8-17.
Boka

Kaffekompaniet och moderbolaget MIKO har ett centralt beläget större rosteri i Turnhout i nordöstra Belgien där vi tillverkar de större volymerna av kvalitetskaffe under noggrann kontroll och precision. Vårt rosteri har BRC certifikat som i grunden baseras på ISO 9001 och HACCP vilket säkerställer en stabil och professionell produktion och i slutänden jämn kvalitet och gott kaffe.