Alla har någon relation till kaffe. Antingen kan man inte leva utan det, eller kanske inte alls. Vissa dricker det för att hålla sig pigg, vissa gör det för sällskapets skull. En del dricker det svart som natten, vissa med mjölk i och andra vill ha ett kaffe som blandning av röda bär och gröna äpplen. Och det är just en stor orsak till varför kaffe är så intressant. En så ofantligt stor värld, av kaffe och olika önskemål.

Kaffe på jobbet är en känslig fråga, säger vissa. Men behöver det verkligen vara det? Smaken är som baken. Ja, visserligen men ta oss till hjälp när ni ska välja kaffe till ditt jobb. Kontor, skola eller industri, det kvittar, kaffet är viktigt oavsett. Den kaffelösning som funkar på din vän arbetsplats funkar nödvändigtvis inte på ditt arbete. Så vad är viktigt för er, när ni ska göra val av kaffeleverantör? Ett gott kaffe? Hållbara produkter? Många kaffeval? Bra mjölkdrycker? Snygg maskin? En bra maskin? En snabb maskin? Enkel rengöring och handhavande? Snabb service?

Idag finns kaffemaskiner som kan hjälpa till med de flesta önskemål och tillgodose många människors önskemål och smakpreferenser. Det finns olika storlekar, skärmar, bryggsystem, kvarnar, inställningsmöjligheter mm. Dessutom finns oftast flera olika bönbehållare så att man på morgonen kan få en espresso att minnas och till eftermiddagsfikan, ett lättrostat specialkaffe från Colombia med härlig syra av frukt och bär.

Oavsett er relation till kaffe, så vill vi gärna starta en relation med er. En ömsesidig relation där arbetsplatsen och kaffet är i fokus och vi får ge er en guidning till det som passar er bäst! För oavsett maskiner eller bryggare, så är kaffet du sörplar i dig, viktigare än något annat! Tveka inte på att kontakta oss om ni också tycker kaffet är viktigt!