PURO är inte bara ett kaffemärke, utan ett helt koncept kring Fairtrade. Förutom att det är certifierat av Fairtrade Foundation har vi åtagit oss att köpa alla bönorna från Fairtrade kooperativ. För det andra stöder vi aktivt behovet av att sakta ner och så småningom stoppa förstörelsen av den tropiska regnskogen.

Regnskogarna får nytt liv med PURO’s hjälpande hand. Genom att arbeta tillsammans med World Land Trust, använder Puro bidrag av vinsten från försäljningen av varje påse av kaffe till att köpa och skydda regnskogsområden i Kaffeproducerande länder. World land trusts arbete går ut på att återställa livsmiljöer, återinföra förlorade arter och stärka landet där kaffe odlas i skuggan av inhemska träd. Det är frukten av varumärket PURO.

PURO finns i en mängd smaker och är det “etiska valet” av kaffe. Varje böna bär ett budskap, en berättelse. Puro anser att dagens konsumenter bryr sig mer om vad de dricker – inte bara smakmässigt utan också att det från böna till kopp har tagits fram med respekt mot människa och vår natur.

Klicka för att besöka PUROs hemsida.