SERVICE

Tid stavas lyxvara

Omöjlig morgontrafik och tusen mejl som ska besvaras innan lunch. Möte på möte och barn ska hämtas på förskolan. Puh, det är inte lätt att få ihop det. Med Kaffekompaniet får du alltid ett kvalitetssäkrat kaffe och en fläckfri service. Det betyder smidigare dagar och mycket mindre att fundera över. Dessutom kommer du inte kunna slita dig från att pausa lite oftare. Oj vad du är värd det.

Konsten att underhålla

Vi vet hur irriterande det kan vara att nekas en kaffe när man äntligen får fem minuter över. Favoritkoppen, som bara är ett knapptryck bort, har bestämt sig för att strejka. Displayen säger nej. Du undrar vad du har du gjort för att förtjäna det – absolut ingenting.

Bakom displayen gömmer sig sladdar, minneskort och mekanik som emellanåt måste ses över. Vi jobbar alltid proaktivt med att underhålla kundens kaffemaskin, men olydig teknik är inte alltid något vi kan förutse. Däremot kan vi garantera en snabb lösning på problemet när det väl händer.

Vi vill göra dagen bättre för våra kunder och kaffet har större inverkan på en arbetsplats än man kan tro. Vare sig det handlar om support, särskilda önskemål eller en akutleverans av Puro Organic Darkroast – vi förstår allvaret!

KUNSKAP

Törst går först

Vi är törstiga. Vetgiriga. Nyfikna på mer. För oss är kaffe inte bara en god dryck, det är ett universum, med gömmor och hemligheter som vi hela tiden utforskar. All kunskap ska insupas som en god espresso, bestämt och entusiastiskt. Det är så vi blir bäst på det vi gör.

Kaffekompaniet som verksamhet har varit del av den svenska marknaden sen 1988, men som dotterbolag till det belgiska kafferosteriet Miko Coffee sträcker sig historien längre än så – hela vägen tillbaks till 1801. Från den industriella revolutionen, genom depressioner, världskrig och fram tills nu – tack vare att Miko Coffee har förfinat metoder och förädlat smaken av kaffe i hundratals år kan vi njuta av frukterna idag. Ett arv värt att förvalta, minst sagt.

KVALITET

Ett hederligt kafferep

Vår produkt och service är vårt varumärke. Skulle vi slarva med det har vi snart ingen verksamhet kvar. För att vara trygga och stolta i vår leverans säkerställer vi att hela processen genomförs rätt och riktigt – råvaror från certifierade kaffeplantage, pålitliga mellanhänder och proffsiga medarbetare! Ska vår produkt nå kunden måste hela kedjan hålla högsta tänkbara kvalitet. Gång på gång, alltid och oavsett.

 

Skicka meddelande till Kaffekompaniet!

 

Fält med * är obligatoriska.

Ditt namn*

Företag*

Ev. kundnummer

Telefonnummer

Din epost*

Ämne

Ditt meddelande