Kaffe med
god eftersmak

Bönor flyger långväga hemifrån och landar i vår morgonkopp, ett nybryggt guld som gör oss till människor. Men bakom varje kaffe finns mycket arbete – och för att verkligen kunna njuta måste vi tänka på mer än bara smaken.

Rädda livet på en kaffemaskin

Vad sägs om att fräscha upp en gammal trotjänare? Den går för fulla muggar och smaken är som ny. Det blir alltså ingen större skillnad i vardagen, däremot gör ni större skillnad för framtiden. Att återanvända en kaffemaskin är en lösning som håller i längden – för kunden, medarbetaren och planeten.

Jag vill förbättra framtiden

God smak, gott samvete

Vi väljer alltid produkter och leverantörer med omsorg. Det är vårt ansvar att se till så att den hållbara marknaden växer och det har den gjort. Dagens kvalitet på ekologiska, fairtrademärkta och klimatkompenserade produkter är nu så hög att vi aldrig behöver kompromissa med smaken. Hos oss ska du alltid ha tillgång till både gott kaffe och gott samvete.

För dom små bönorna

Vi väljer att aktivt sponsra idrottsföreningar som prioriterar sina barn och ungdomar. Det är där allt börjar, där dom växer och blir bättre tillsammans. Och om vår insats kan få fler unga att välja idrotten kommer också samhället växa och bli ännu bättre. Att bidra till social hållbarhet är mer än ett enkelt val, det är vår viktigaste framtidsinvestering.


Mer el på väg

Eftersom vi levererar fikalösningar till företag i halva Sverige så är transporten en stor del av vårt hållbarhetsarbete. Vi är i full fart med att konvertera hela vår fordonsflotta till miljövänliga alternativ och alla våra chaufförer ska ha rätt ergonomiska förutsättningar för långa och många körningar.

Och vi har kommit en bra bit på vägen.

Hållbarhet i allt vi gör – från Kenya till kund

Naturligt vis.
Naturligtvis.