Vi pratar helst om kaffe men ibland tycker vi även att det är kul att prata om kaffemaskiner – särskilt om det händer något revolutionerande!

Det anrika italienska märket Gaggia har släppt en av de mer spektakulära kaffemaskinerna vi sett på senare år med ett hisnande slutresultat i koppen!

Myten om ’caffè all’Italiana’ föddes från den geniala idén då Achille Gaggia, en italiensk barista som 1938 överlämnade patentet som kom att bli en revolution på det sätt som aromerna utvinns från kaffe. Achille började konstruera sina innovativa professionella kaffemaskiner och installera dem i barer och restauranger runt om i världen, vilket gav kunder nöjet att uppleva perfekt italiensk espresso, komplett med sin unika ”crema” för första gången. Nu har Gaggia konstruerat en automatisk färskmjölksmaskin för att på riktigt ge sig ut som en utmanare i HoReCa-segmentet… Välkommen Gaggia La Radiosa!

Det första du kommer att märka med denna fantastiska nya maskin från Gaggia Milano är dess iögonfallande design, som gör det möjligt för brukare att ändra utseende med hjälp av lysdioder. Förutom sin kompakta design erbjuder La Radiosa stor flexibilitet.

Utöver en mycket välarbetad och prövad bryggteknik kan La Radiosa dra nytta av en helt ny EvoMilk-teknik, som gör det möjligt att ställa in olika doser, temperaturer och skumkvalitet av färsk mjölk, men också dricka varm och kall perfekt mjölkskum. I slutet av dagen behöver du inte oroa dig för rengöring av maskinen, tack vare en automatisk rengöringscykel Plug-and-play som är väldigt användarvänlig. 

Tveka inte att höra av dig till oss om du och dina kollegor på arbetsplatsen vill veta mer!