Tillhör du de som letar efter den där guld-dekalen när du ska köpa en kaffebryggare? Många har ett gott öga till Moccamaster, som också har denna dekal. Dekalen innebär att utrustningen är godkänd av European CoffeeBrewing Centre/Norsk Kaffeinformasjon. Detta är en eftertraktad kvalitetsstämpel som gör det enkelt för köpare att göra sitt val.

För oss på Kaffekompaniet är kvalitet viktigt både på maskin- och kaffeprodukter. Därför har vi i två decennier jobbat med Wittenborgs kaffeautomater. Vi har alltid vetat att kvaliteten är hög på en Wittenborg-maskin och nu kan även du vara helt säker på ditt val av kaffeautomat.

Wittenborg 9100 har testats i enlighet med EDBC: s “Coffee Brewer Certification Program”. Bland annat testas att temperaturen i bryggkammaren förblir mellan 92 och 96 grader Celsius under bryggcykeln och att extraktionen av det bryggda kaffet är tillfredsställande och enhetligt. I framtiden kommer Wittenborg 9100 därför att märkas med en liten gyllene klistermärke som indikerar att maskinen har erhållit detta godkännande.